Eurowares ügyfélszolgálat:+36 (30) 132-7628+36 (30) 633-9360
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Közvetlen gyártói kapcsolat, kizárólag eredeti termékek értékesítése szakértelemmel és vevőközpontú ügyfélszolgálattal 2004 óta.
BialettiUfesa háztartásWacaco hordozható kávéfőzőkHoMedicsREVAMP ProfessionalMarley audioSalter
HoMedics
Modulair kompressziós masszírozó vezérlő egység
Cikkszám: 938
Modulair kompressziós masszírozó vezérlő egység
HoMedics
Modulair kompressziós masszírozó vezérlő egység
Cikkszám: 938
  • Típusszám: SR-CMX10H-GY
  • Intenzitás: 5 fokozat
  • Melegítás: 3 fokozat
  • Programok: 4 kompressziós masszázsprogram minden kiegészítő wraphez
  • Töltés: USB-C
Ár: 16.990 Ft
készleten

Részletes leírás

A moduláris irányító a kompressziós rendszer all-in-one eleme, amely cserélhető és a szükséges energiával látja el a lábra, csuklóra, vádlira és térde helyezhető kompressziós wrapeket. Gond nélkül csatlakoztatható bármely kiegészítő wraphez, amellyel 5 órás használati idő érhető el az újratölthető akkumulátor segítségével és egy kihagyhatatlan, többfunkciós eszköz azok számára, akik szeretnék a kompressziós masszázst az öngondoskodási szokásaiba beépíteni.
Innovatív SMRTflex chip látja el az moduláris irányítót, ami érzékeli és energiával látja el a csatlakoztatott wrapet. Egy méret, ami megfelelő szinte bárki számára. Az USB-C töltőkábel kiegészítő tartozék a csomagban.

Mi a kompressziós masszázs?
Egy terápiás masszázs-technika, amely során az alkalmazott test területre kifejtett ritmusos nyomás elősegíti a véráramlást. Így javítja a keringést és gyorsítja a regenerációs időt.

Mit tesz a kompressziós masszázs?
Bizonyítottan duzzanat és gyulladáscsökkentő hatása mellett, javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat, növeli a hajlékonyságot. Pihentő érzése mellett gyorsítja a regenerációt, így mindenki számára a kompressziós masszázs jótékony hatással bír. 

Hordozható energiaforrás
A moduláris irányító 5 órás használati idővel bír, amely az újratölthető akkumulátorával vezeték nélkül csatlakozik minden kompressziós wraphez. Okos öngondoskodás az innovatív SMRTflex chippel ellátva, amely a legmodernebb technológiát alkalmazva érzékeli a választott wrapet még mielőtt az erőteljes kompressziós masszázs elkezdődne. 

Egyénre szabott kompresszió
Különböző masszázs programokkal az egyes wrapekhez, a moduláris irányító a számodra megfelelő kompressziót tudja biztosítani. Központi eleme a rendszernek, a moduláris irányító egy all-in-one újratölthető akkumulátor, amely energiával látja el a láb, csukló, vádli és térd kompressziós wrapeket. Puha tapintású szövettel ellátott kontroller, amely innovatív technológiával ellátva érzékeli és energiával lát el minden egyes wrapet.
A moduláris irányító USB-C tötőkábellel érkezik a csomagban és 3 év garanciával rendelkezik.
Megjegyzés: A moduláris irányító kötelező elem minden egyes wrap használatához (a wrapek külön vásárolhatók meg)

 

Termékadatok

Típusszám SR-CMX10H-GY
Intenzitás 5 fokozat
Melegítás 3 fokozat
Programok 4 kompressziós masszázsprogram minden kiegészítő wraphez
Töltés USB-C
Méret 137 x 36 x 78 mm
Garancia 3 év

 

A kategória további termékei

© 2024 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2023. december 18-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2023. december 18 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx
Miért vásároljon tőlünk?
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Az Eurowares Trading Kft. az oldalon megvásárolható termékek kizárólagos magyarországi importőre. Minden termékünk közvetlenül a gyártóktól származik, így ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy kizárólag eredeti terméket fog kézhez kapni.
Szakértő segítség, megbízható információk Kollégáink jó termékismerettel, közvetlenül gyári információkkal felvértezve várják kérdéseiket az info@eurowares.hu email címen. Minden kérdésre igyekszünk azonnal, de maximum 24 órán belül szakértői választ adni. Sürgős esetben telefonon is készséggel állunk rendelkezésére.
Értesüljön újdonságainkról első kézből A forgalmazott márkáink Magyarországra újonnan bevezetett termékei teljes választékban garantáltan nálunk jelennek meg először, így oldalunkon elsőként találkozhat a legújabb fejlesztésekkel és különleges, egyedi kollekciókkal is.